Business Category: Eat & Drink

Old bazaar u hap ne muajin Shkurt 2018, me deshiren per te qene ne te njejten linje me Pazarin e Ri, nje piketakimi mes te rese dhe tradicionales. Per kete arsye kemi zgjedhur te sjellim per klientet tane vendas dhe te huaj,

read more

Mbeshtetur ne taditen dhe vleren e produkteve shqiptare te brumit ky vend ofron me te miren e vdo treve. Keshtu kemi sjelle byrekun me qumesht tradite e shqiperise se mesme ,lakrorin e pogradecit ,Byrekun me mish te Kosoves

read more

Prodhojme dhe shesim akullore (gelato) e prodhuar nga vete ne brenda ambjenteve tona me produktet me te mira italiane. Sipas menyres italiane dhe recetes se Maestros Guliano Curati. Lenden e pare e importojme nga italia. Baza e

read more

Stephen Center eshte themeluar ne vitin 1994 nga misionaret Amerikan Chris dhe Laura Dakas. U krijua per ti sherbyer komuniteteve Shqiptare ,te huaja dhe misionare. Restoranti i Qendres Stefan sherben ushqime te shijshme te nje

read more

Markata E Peshkut eshte nje nder restorantet e peshkut me te mira ne Tirane, e cila ofron gatime tradicionale te kuzhines italiane dhe mesdhetare. Prej disa vitesh ne Tirane, ajo ndodhet afer qendres,  tek Tregu i Pazarit Te

read more