OLD BAZZAR - Nje piketakimi mes te rese dhe tradicionales

Old bazaar u hap ne muajin Shkurt 2018, me deshiren per te qene ne te njejten linje me Pazarin e Ri, nje piketakimi mes te rese dhe show more

Claim this Business

Old bazaar u hap ne muajin Shkurt 2018, me deshiren per te qene ne te njejten linje me Pazarin e Ri, nje piketakimi mes te rese dhe tradicionales.

Per kete arsye kemi zgjedhur te sjellim per klientet tane vendas dhe te huaj, pijet tradicionale si raki rushi e vjeteruar, raki boronice, thane, trendafili mareje dhe molle nga veriu i Shqiperise.

Nuk mungojne pijet nga brandet me te njohura, koktejlet e cajerat e ndryshme bio, pa harruar vererat nga kantinat prestigjoze Franceze, Italiane e Spanjolle. Old Bazaar ofron snack te shoqeruara me salce speciale formule sekrete e lokalit. Se shpejti sjellim per klientet copeza te spikatura te kuzhines tradicionale Shqiptare, gatimet e MAMIT DHE TE GJYSHES.