Te Albani

Prodhojme dhe shesim akullore (gelato) e prodhuar nga vete ne brenda ambjenteve tona me produktet me te mira italiane. Sipas menyres italiane dhe show more

Claim this Business

Prodhojme dhe shesim akullore (gelato) e prodhuar nga vete ne brenda ambjenteve tona me produktet me te mira italiane. Sipas menyres italiane dhe recetes se Maestros Guliano Curati. Lenden e pare e importojme nga italia. Baza e akullores prodhohet per ne nga Archimede SRL Pavia dhe lenda e pare nga Sciara SRL Sicilia.

No Images To Display