verified

Markata e Peshkut - The best fish restaurant in Tirana

Traditional Italian and Mediterranean cuisines

Markata E Peshkut eshte nje nder restorantet e peshkut me te mira ne Tirane, e cila ofron gatime tradicionale te kuzhines italiane dhe show more

068 903 0854

Sheshi Avni Rustemi, Pazari Ri, Tirane, Albania

http://markatapeshkut.com

Claim this Business
Markata E Peshkut eshte nje nder restorantet e peshkut me te mira ne Tirane, e cila ofron gatime tradicionale te kuzhines italiane dhe mesdhetare.
Prej disa vitesh ne Tirane, ajo ndodhet afer qendres,  tek Tregu i Pazarit Te Ri, prane Sheshit Avni Rustemi.
Nje ambjent rrethues piktoresk i Pazarit te Ri, bashkengjitur dhe arredimit te brendshem te restorantit, e ka bere Markaten E Peshkut te jete shume e frekuentueshme nga  vizitore te huaj dhe vendas.
C'do vit ne Restorantin tone regjistrohen dhe konsumojne drekat apo darkat me miqte e tyre, c’ka i ben gatimet tona te Peshkut shume te pelqyeshme nga te gjithe.
Qellimi i Markates se Peshkut eshte ti ofroje c’do amvise nje ambjent te kendshem e shlodhes, nje gatim special dhe nje sherbim te kualifikuar.