Snack Grand Bazaar - Traditen dhe vleren e produkteve Shqiptare te brumit

Mbeshtetur ne taditen dhe vleren e produkteve shqiptare te brumit ky vend ofron me te miren e vdo treve. Keshtu kemi sjelle byrekun me qumesht show more

Claim this Business

Mbeshtetur ne taditen dhe vleren e produkteve shqiptare te brumit ky vend ofron me te miren e vdo treve.

Keshtu kemi sjelle byrekun me qumesht tradite e shqiperise se mesme ,lakrorin e pogradecit ,Byrekun me mish te Kosoves dhe byrekun me lakra te egra te jugut te Shqiperise. Nuk mund te mungoj kulaci i Beratit si dhe pitet dhe petullat te shoqeruara me mjalt te maleve tona dhe recel shtepie.

No Images To Display