verified

Yummy Tirana

Lengje frutash dhe akullore

Yummy Tirana eshte nje nga bizneset me te reja te Pazari i Ri. Duke ofruar lengje te ndryshme frutash, akullore, waffle me cokollaten belge te show more

Mon

09:00 AM - 12:00 AM

Claim this Business

Yummy Tirana eshte nje nga bizneset me te reja te Pazari i Ri. Duke ofruar lengje te ndryshme frutash, akullore, waffle me cokollaten belge te mrekullueshme etj. Yummy eshte kthyer ne nje vend te preferuar per klientet e Pazarit te Ri.

No Images To Display