ZGARA AL’ PAZAR

Zgara Al Pazar u hap me 26 tetor 2017 ne Pazarin e Ri te Tiranes. Ushqimi yne eshte shume i shijshem dhe porcionet e bollshme. Ofrojme nje sherbim show more

Claim this Business

Zgara Al Pazar u hap me 26 tetor 2017 ne Pazarin e Ri te Tiranes. Ushqimi yne eshte shume i
shijshem dhe porcionet e bollshme. Ofrojme nje sherbim shume te mire dhe cmime konkuruese.

Tek ne do te gjeni prodhime mishi te pergatitura ne zgare qe mund ti shoqeroni me nje birre te mire te
vendit. Jemi te hapur nga ora 08.00 am deri 01.00 am .