Ardi Bar Kafe

Ardi Bar Kafe eshte nje nga baret e para ne zonen e Pazarit me nje eksperience 11 vjecare qe ne vitin 2007.  Ze vend ne nje nga vilat me te bukura show more

Claim this Business

Ardi Bar Kafe eshte nje nga baret e para ne zonen e Pazarit me nje eksperience 11 vjecare qe ne vitin 2007.  Ze vend ne nje nga vilat me te bukura dhe te vjetra ne hyrje te pazarit te Ri. Ne shoqerine e birres dhe veres mund te shijoni brusketat dhe antipastat e servirura nga ne me shume dashuri.

Ardi Ju mirepret per kaluar disa ore te kendshme si ne familje ne nje nga zonat me te bukura dhe historike te Tiranes.

No Images To Display