Liljana Mema Bar Kafe

Biznesi i sherbimit te kafes dhe produkteve te barit nisi ne vitin 2014 dhe ishim nder te paret ne fushen e kafeterise ne zonen e Pazarit te Ri show more

Claim this Business

Biznesi i sherbimit te kafes dhe produkteve te barit nisi ne vitin 2014 dhe ishim nder te paret ne fushen e kafeterise ne zonen e Pazarit te Ri perpara rinovimit te qendres dhe reabilitimin te saj nga Bashkia. Biznesi nisi si nje ide e familjes ne fillimet e tij, por rezultoi akoma me I suksesshem pas nderhyrjes se TID Tirana.

Ju ftojme te provoni produktin tone me interesant. Caj Bio me ginger.

No Images To Display