Carkanji Jewelery

argjendari

Qe prej vitit 1997, Argjendari Carkanji ka percaktuar nje standart te larte ne prodhimin e bizhuterive ne Shqiperi. Me nje dyqan gjithashtu dhe ne show more

Mon

09:00 PM -

rruga Luigj Gurakuqi

Claim this Business

Qe prej vitit 1997, Argjendari Carkanji ka percaktuar nje standart te larte ne prodhimin e bizhuterive ne Shqiperi. Me nje dyqan gjithashtu dhe ne zonen e Pazarit te Ri, Carkanji e ka pasuruar zonen me larmishmeri dhuratash per gjithe te dashurit tuaj.

No Images To Display