Argjendari Casa D’Oro

Argjendaria eshte themeluar qe prej vitit 1967 ne qender te Pazrit te ri. E vecanta jone jane punimet artizanale ne flori dhe argjend. Bejme punime show more

Claim this Business

Argjendaria eshte themeluar qe prej vitit 1967 ne qender te Pazrit te ri. E vecanta jone jane punimet artizanale ne flori dhe argjend. Bejme punime dore te personalizuara me nje experience 50 vjecare ne treg ju sugjerojme klienteve tane modelet te cilat jane te pershtatshme per karakterin e tyre.

No Images To Display