Verde Travel Agency

Agjensia e udhëtimit Verde është një tour operator dhe agjenci udhëtimi, pjesë e Verde Group. Ne jemi të specializuar për ture në Shqipëri, show more

Claim this Business

Agjensia e udhëtimit Verde është një tour operator dhe agjenci udhëtimi, pjesë e Verde Group. Ne jemi të specializuar për ture në Shqipëri, Ballkan, Europe etj. Agjensia jonë është gjithnjë duke zgjeruar dhe forcuar gamën tonë të gjerë të ofertave, si dhe duke shtuar paketa turistike të reja dhe tërheqëse në Europë, Azi dhe Afrikë.

Cfarë ofrojmë ne?

  • Rezervime për hotele dhe akomodim privat
  • Paketat e pushimeve
  • Programet e Udhëtimit
  • Guida turistike në disa gjuhë, anglisht, italisht, greqisht, etj
  • Ture ditore
  • Ture private
  • Ture luksoze
  • Pushime në grupe dhe pushime në grup
  • Paketat e lundrimit
  • Makina me qira

No Images To Display