Categories Archives: Uncategorized @sq

TID Tirana – Pazari i Ri, Asambleja e Pergjithshme e vitit 2020.

Shoqata e biznesit TID Tirana – Pazari i Ri, zhvilloi ditën e sotme Asamblenë e Përgjithshme të Anëtarëve, të vitit 2020. Takimi u çel nga kryetari i Bordit Drejtues të shoqatës Z. En Muci, i cili përshëndeti pjesmarrësit, mirëpriti anëtarët e rinj si dhe përcolli agjendën e këtij takimi të përvitshëm. z. Gentian Lula, administrator [...]read moreTID Tirana – Pazari i Ri, Asambleja e Pergjithshme e vitit 2020.

Pazari i Ri nis serine Vlog: “Te Jetosh shendetshem”

“Te Jetosh Shendetshem” eshte seria VLOG e Pazarit te Ri qe synon nxitjen e nje jetese te shendetshme per ndjekesit dhe orientimin e tyre drejt vendeve te duhura per te bere pazar. Temat qe ne trajtojme ne keto episode prezantohen nga Prof. Dr. Anila Kalleshi dhe Prof. Kristaq Sini, te cilet jane kujdesur te shpjegojne [...]read morePazari i Ri nis serine Vlog: “Te Jetosh shendetshem”