Day: September 10, 2020

Pazari i Ri nis serine Vlog: “Te Jetosh shendetshem”

“Te Jetosh Shendetshem” eshte seria VLOG e Pazarit te Ri qe synon nxitjen e nje jetese te shendetshme per ndjekesit dhe orientimin e tyre drejt vendeve te duhura per te bere pazar. Temat qe ne trajtojme ne keto episode prezantohen nga Prof. Dr. Anila Kalleshi dhe Prof. Kristaq Sini, te cilet jane kujdesur te shpjegojne [...]read morePazari i Ri nis serine Vlog: “Te Jetosh shendetshem”