Day: March 10, 2021

“Ardi Caffe” Një histori suksesi në Pazarin e Ri

Familja jonë Kërciku zotëron një pronë prej vitesh në Pazarin e Ri, e kjo më ka bërë të jem dëshmitar i të gjithë evoluimit të kësaj zone ndër vite. Dëshmi e këtij evoluimi është dhe Ardi Caffe. Ky biznes nisi nga zero, si një kafene e vogël me një sipërfaqe prej 20m2, ku unë, i [...]read more“Ardi Caffe” Një histori suksesi në Pazarin e Ri