Kalendari i Eventeve 2020

Kalendari i Eventeve 2020

TID Tirana është një iniciativë e Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim dhe Bashkisë Tiranë me qëllim menaxhimin e zonës së pazarit të ri. Prej 3 vitesh, stafi i TID është angazhuar për zhvillimin ekonomik dhe social-kulturor të zonës nëpërmjet nismave dhe projekteve të ndryshme të cilat kanë në thelb rritjen e bizneseve të suksesshme, tërheqjen e turistëve lokal dhe të huaj si dhe përfshirjën e komunitetit lokal në aktivitetin e zonës.

Duke pasuar suksesin e vitit paraardhes me 31 evente të realizuara në Pazar përgjatë 2019, ju ftojmë të shfletoni kalendarin e eventeve për vitin 2020.


Nëpërmjet këtij prezantimi, ju ftojmë të bëheni pjesë e organizimeve tona si partner, sponsor, pjesëmarrës apo cdo formë tjetër bashkëpunimi të cilën mund të na propozoni.

Për informacion të detajuar mbi kalendarin e Eventeve, ju lutemi të shkarkoni Kalendarin e eventeve më poshtë.

 “Shfleto Këtu