Tag: event

Dita Ndërkombëtare e Sigurisë Ushqimore

Tirana i bashkohet Ditës Ndërkombëtare të Sigurisë Ushqimore nën moton “Siguria e ushqimit na përket të gjithëve” për të risjellë në vëmendje mbrojtjen e ushqimit si prodhues dhe si konsumatorë.  Siguria e ushqimit është një përgjegjësi e përbashkët. Nisur nga toka ku prodhohet e deri në tryezat tona, të gjithë kanë një rol për të [...]read moreDita Ndërkombëtare e Sigurisë Ushqimore

Panairi i Artizanëve Kreativ

Me datë 26 dhe 27 Prill 2019 artizanët ekspozuan trashëgiminë kulturore në Pazarin e Ri të Tiranës!