Day: Tetor 3, 2018

Inagurim i ambjenteve të reja magazinuese në Pazarin e Ri, Tiranë

AADF në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe shoqatën e biznesit TID Tirana organizuan aktivitetin e inagurimit të ambjenteve të reja magazinuese në zonën e Pazarit të Ri. Në këtë ceremoni moren pjesë Kryetari i Bordit Drejtues të AADF-së Z. Michael D. Granoff, Kryetari i Bashkisë Tiranë Z. Erion Veliaj, Anëtarë të Bordit si dhe [...]read moreInagurim i ambjenteve të reja magazinuese në Pazarin e Ri, Tiranë

TID Tirana – Ceremonia e ndezjes së dritave

Ditën e premte, data 7 Dhjetor, ora 18:00, TID Tirana ndezi dritat e festave në zonën e Pazarit të Ri dhe në rrugen Rr. Luigj Gurakuqi. Në fjalën e tij përshëndetëse, Z. En Muci, kryetari i bordit i TID Tirana, falenderoi Bashkinë Tiranë dhe Fondacionin Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim për kontributin e tyre të deri tanishëm, pa [...]read moreTID Tirana – Ceremonia e ndezjes së dritave

Panairi “Ditët Dibrane dhe Matjane në Tiranë” në Pazarin e Ri të Tiranës

Panairi “Ditët Dibrane dhe Matjane në Tiranë”, ishte një tjetër aktivitet i organizuar në Sheshin Kreativ të Pazarit të Ri të Tiranës më dt 8-9 Prill 2017. Tradita dhe trashëgimia kulturore e ruajtur me fanatizëm nga dibranët, është një pasuri e madhe kombëtare, ndaj dhe AADF ishte një nga bashkë-financueset më të mëdha të këtij [...]read morePanairi “Ditët Dibrane dhe Matjane në Tiranë” në Pazarin e Ri të Tiranës